ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι αποχαιρέτησε τον Ζέκα ο Κουτρουμπής (pic)

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram ο Γιώργος Κουτρουμπής, για τον πρώην πλέον συμπαίκτη του, Κάρλος Ζέκα. Τι απάντησε ο 29χρονος διεθνής μέσος.

Έτσι αποχαιρέτησε τον Ζέκα ο Κουτρουμπής (pic)

Μέχρι πρότινος, οι δυο τους αποτελούσαν ένα αχώριστο δίδυμο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Οι δυο τους πέρασαν πολλές στιγμές υπό την ίδια στέγη και ανέπτυξαν μια στενή φιλία.

Το πρωί της Τρίτης, ο Κάρλος Ζέκα αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό τη Δανία και την Κοπεγχάγη, εκεί όπου θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να τον συνοδεύει μέχρι το «Ελ. Βενιζέλος», βγάζοντας μια αναμνηστική φωτογραφία.

«Μια τελευταία με τον αδερφό μου», ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός του «τριφυλλιού», με τον Ζέκα να του απαντά: «Κουτρού, είσαι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα στην Ελλάδα. Για μένα είσαι αδερφός. Συνέχισε την καλή δουλειά και εγώ θα σε υποστηρίζω πάντοτε αδερφέ μου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.instagram.com/p/BYpYeg0gQCf/?hl=el&taken-by=giorgoskoutroubis

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...