ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φοβερός Καρέλης για Ζέκα: «Αξίζεις πολλά αδερφέ μου» (pic)

O Nίκος Καρέλης έκανε ανάρτηση αφιερωμένη στον επί 2.5 έτη συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Κάρλος Ζέκα. Δείτε τι έγραψε.

Φοβερός Καρέλης για Ζέκα: «Αξίζεις πολλά αδερφέ μου» (pic)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν της Γκενκ, Νίκος Καρέλης, θέλησε να ευχαριστήσει τον πρώην συμπαίκτη του στο «τριφύλλι», Κάρλος Ζέκα, με τον οποίο συνυπήρξαν στο ίδιο ρόστερ για 2.5 χρόνια.

«Δωματιάρα μου! Από την πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό με έμαθες να σε αισθάνομαι σαν αδερφό μου. Με έμαθες πολλά και ευχαριστώ τον Θεό που μας έφερε στην ίδια ομάδα για 2,5 χρόνια. Τώρα φεύγεις σαν αρχηγός από την οικογένειά σου και θέλω να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο στο επόμενο σου βήμα. Αξίζεις πολλά και είμαι σίγουρος ότι πάντα θα παλεύεις μέχρι το τέλος της καριέρας σου. Καλή τύχη αμόρε μου»!, ανέφερε η ανάρτηση του Έλληνα φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...