ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βγήκε αληθινή η «προφητεία» του Γιαννακόπουλου! (pic)

«Έπεσε» μέσα στην πρόβλεψή του ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ. Δείτε το σχετικό ποστάρισμά του.

Βγήκε αληθινή η «προφητεία» του Γιαννακόπουλου! (pic)

Η κληρωτίδα του πρωταθλήματος έβγαλε… ντέρμπι από την πρεμιέρα, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου του, το ΣΕΦ στις 7 Οκτωβρίου.

Την εξέλιξη αυτή την είχε… προβλέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος γνωστοποίησε, μέσω instagram, την επιθυμία του, απαντώντας στην ανάρτηση του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ, Παναγιώτη Τριαντόπουλου.

«Πρώτη αγωνιστική θέλω να πάμε Φάληρο», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, λίγη ώρα πριν από τη διεξαγωγή της κλήρωσης και όπως φάνηκε, η επιθυμία του πήρε «σάρκα» και «οστά»!

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.