ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ελίν ή Γιουβάλ: Το απόλυτο… crash test! (pics)

H κυρία Χίλιεμαρκ και η κυρία Άλτμαν μπαίνουν στο... μικροσκόπιο. Ελίν Βας ή Γιουβάλ Γκολάν; Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα.

Ελίν ή Γιουβάλ: Το απόλυτο... crash test! (pics)

Η θερινή μεταγραφική περίοδος επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις και συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος καλωσόρισε μετ’ επαίνων δώδεκα ποδοσφαιριστές, αλλά και δύο… αιθέριες παρουσίες.

Κοιτώντας τη λίστα με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», η αλήθεια είναι ότι δώσαμε λίγο παραπάνω βάρος στις περιπτώσεις του Όσκαρ Χίλιεμαρκ και του Όμρι Άλτμαν, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για… εξωαγωνιστικούς λόγους.

Εμείς θα ασχοληθούμε με τον δεύτερο τομέα. Για την ακρίβεια με τη Ελίν Βας, την κοπέλα του Σουηδού μέσου και την Γιουβάλ Γκολάν, την κοπέλα του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού. Μια βόλτα από τα προφίλ τους στο instagram θα πείσει και τους πιο… δύσπιστους για τις επιλογές μας, καθώς οι δυο κυρίες αναμένεται να ομορφύνουν αρκετά τα επίσημα της Λεωφόρο στο προσεχές διάστημα.

Σουηδία ή Ισραήλ; Ελίν ή Γιουβάλ; Kυρία Χίλιεμαρκ ή Κυρία Άλτμαν; Εμείς πάντως δεν μπορέσαμε να επιλέξουμε.

Και τώρα ο λόγος στις… εικόνες!

Ελίν Βας

Γιουβάλ Γκολάν

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE