ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επανήλθε σε φουλ ρυθμούς ο Κουρμπέλης – Επέστρεψαν και οι Τζανδάρης, Ρέις

Η τριάδα των Δημήτρη Κουρμπέλη, Φάνη Τζανδάρη και Νούνο Ρέις έβγαλαν το πλήρες πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» στο Κορωπί.

Επανήλθε σε φουλ ρυθμούς ο Κουρμπέλης - Επέστρεψαν και οι Τζανδάρης, Ρέις

Τρία ευχάριστα νέα «υποδέχθηκε» σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, ενώ σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκαν και οι Φάνης Τζανδάρης, Νούνο Ρέις.

Το comeback του Κουρμπέλη ουσιαστικά… οριστικοποιεί τη συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα της Κυριακάτικης (10/9) αναμέτρησης με την Κέρκυρα για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, συναρμογή, επιθετική τακτική, ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις επιθετικής τακτικής με πάσες. Ο Ρόμπιν Λουντ έκανε αποφόρτιση, καθώς προέρχεται από δύο «γεμάτες» συμμετοχές με την Εθνική Φινλανδίας, με τους Μολέδο και Κουλιμπαλί να γυμνάζονται ατομικά και τον Βιγιαφάνιες να κάνει θεραπεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.