ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΚΑΕ: Τα προνόμια των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας για τα προνόμια που θα έχουν εάν αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας.

ΚΑΕ: Τα προνόμια των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-18

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας σας έχετε τα παρακάτω προνόµια:

PAOSHOP.GR

Έκπτωση από 10% έως 15% σε κάθε αγορά σας, τόσο από το online κατάστηµα όσο και από τις boutique του γηπέδου, ανάλογα την κατηγορία του εισιτηρίου σας.

∆εν ισχύει σε περιόδους εκπτώσεων και προσφορών.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΑDIDAS

Έκπτωση 15% για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στα adidas stores Metro Mall και River West.

Ισχύει µε την επίδειξη της αστυνοµικής ταυτότητας και του εισιτηρίου διαρκείας του κατόχου από 1/10/2017 έως 31/6/2018 και εκτός περιόδου εκπτώσεων και προσφορών.

MERCEDES-ΒΕNZ

Αγορά µιας καινούργιας Mercedes-Benz µε όφελος έως και 3.000€. *Περισσότερες πληροφορίες σε φυλλάδιο µε την παραλαβή του διαρκείας.

ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΊΑ

Μοναδικά προνόµια και παροχές που προσφέρει ο Όµιλος Υγεία και ισχύουν για όλα τα µέλη της οικογένειας. Υποχρεωτική επίδειξη της Κάρτας ∆ιαρκείας ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS. *Περισσότερες πληροφορίες σε φυλλάδιο µε την παραλαβή του διαρκείας.

HELLENIC SEAWAYS

Η HELLENIC SEAWAYS παρέχει έκπτωση 30% στις µετακινήσεις των κατόχων καρτών διαρκείας για την σεζόν 2017 – 2018, σε όλους τους προορισµούς που προσεγγίζουν τα πλοία της. Η έκπτωση αφορά εισιτήρια επιβατών και οχηµάτων ενώ ισχύει και για τα µέλη των οικογενειών τους, µε την προϋπόθεση ότι ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας ταξιδεύει µαζί τους. Η αγορά εισιτηρίων θα πρέπει να πραγµατοποιείται από το κεντρικό εκδοτήριο της εταιρίας στον Πειραιά (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη) και στο πρακτορείο Μάµαλης στη Ραφήνα µε την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2017-2018 της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS.

THE MALL ATHENS

Απολαύστε στο The Mall Athens στο 3ο & 4ο επίπεδο, προνόµια* εκπτώσεις και ειδικές τιµές για όλη την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στα καταστήµατα που ακολουθούν: Aidonakia, Be Twins, Bike Lounge, Cocoa Bean, Crepa Crepa, Dell, Everest, Filippos Nakas, Flocafe, Giros Proedrikos, Goody’s, Gourmet Burger Kitchen, kayak, KFC, Ladi & Rigani, La Pasteria, Nobacco, Palmie Bistro, Pizza Gr, Yasu.

*Αναλυτική ενηµέρωση για τις παροχές και τα προνόµια για τους κατόχους Κάρτας ∆ιαρκείας θα ακολουθήσει πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μείνετε συντονισµένοι.

CARNICERO

Έκπτωση 10% για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τα κρέατα που θα αγοράζουν στα καταστήµατα CARNICERO (για την περίοδο Ιούνιος 2017 – Ιούνιος 2018) ∆. Βασιλείου 18, Ν. Ψυχικό Τηλ: 210 67 70 050 Λ. Κηφισίας 322, Κηφισιά Τηλ: 210 80 15 100

ODEON

Αγαπάς τον Παναθηναϊκό; Θα αγαπήσεις και τον κινηµατογράφο! Τώρα, στους κινηµατογράφους Odeon κερδίζεις 1+1 εισιτήριο µε την επίδειξη της Κάρτας ∆ιαρκείας σου, αλλά και 50% έκπτωση στο bar όταν αγοράζεις συνδυασµό µεσαίου αναψυκτικού και µεσαίου pop corn. Η προσφορά ισχύει µόνο για 2D προβολές, από ∆ευτέρα έως Τετάρτη. Εξαιρούνται οι επίσηµες αργίες.

∆ΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΑΘΗΝΑ

NOVACINEMA ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ Λ. Κηφισίας 215, Μαρούσι

ΟDEON STARCITY Λ. Συγγρού 111, Νέος Κόσµος

ΝΟVACINEMA ODEON ΓΛΥΦΑ∆Α Ζέππου 14 & Ξενοφώντος 31, Γλυφάδα

ΟDEON ΟΠΕΡΑ Ακαδηµίας 57, Αθήνα

EMBASSY NOVACINEMA ΟDEON Πατρ. Ιωακείµ 5, Κολωνάκι

ODEON ESCAPE (πρώην Ster) Λ. ∆ηµοκρατίας 67α, Ίλιον

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ Τσιµισκή 43, Θεσσαλονίκη

ODEON MAKE∆ΟΝΙΑ (πρώην Ster) Τοµπάζη 15, Πυλαία Θεσσαλονίκη

ΠΑΤΡΑ

ODEON VESO MARE (πρώην Ster) Ακτή ∆υµαίων 17, Πάτρα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ODEON PARALIMNIO Περιοχή Βοτανικός, Ιωάννινα

ΚΡΗΤΗ

ODEON TALOS Σ. Βενιζέλου & Πελασγών, Ηράκλειο Κρήτης

ΞΑΝΘΗ

ODEON ΞΑΝΘΗΣ ∆αγκλή, Καραολή & Ελπίδος, Ξάνθη

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΟDEON KOMOTHNHΣ Γ. Παπανδρέου & Εθ. Αντιστάσεως, Νέα Μοσυνούπουλη, Κοµοτηνή

Τα προνόµια των εισιτηρίων διαρκείας θα ανανεώνονται διαρκώς και θα αναρτώνται στην επίσηµη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods (paobc.gr)

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΟΡΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ∆ΙΑΡΚΕΙΑΣ

1. ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ∆ΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Η απόκτηση κάρτας διαρκείας από ανήλικο πρόσωπο επιτρέπεται µόνο εφόσον η σχετική αίτηση έχει συµπληρωθεί και υπογραφεί από τον ασκούντα τη γονική µέριµνα. Η είσοδος και παραµονή ανηλίκου κάτω των 14 ετών στο γήπεδο επιτρέπεται µόνο µε συνοδεία ενηλίκου, τη σχετική δε ευθύνη αναλαµβάνει πάντα ο ασκών τη γονική µέριµνα.

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ: Η Κάρτα ∆ιαρκείας είναι προσωπική. Απαγορεύεται η ανταλλαγή, η µεταβίβαση η παραχώρηση, η µεταπώληση και η εν γένει εµπορία των Καρτών ∆ιαρκείας, καθώς και η προµήθειά τους για λογαριασµό τρίτων στο πλαίσιο εµπορικής ή επιχειρηµατικής δραστηριότητας.

3. ∆ΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής από φυσικό κατάστηµα δεν είναι δυνατή για οποιονδήποτε λόγο η επιστροφή χρηµάτων ή η αλλαγή της κατηγορίας της θέσης. Σε περίπτωση αγοράς της κάρτας διαρκείας µέσω ηλεκτρονικού καταστήµατος ο κάτοχος της κάρτας έχει δικαίωµα να υπαναχωρήσει από την παρούσα συµφωνία και να επιστρέψει την κάρτα διαρκείας στην ΚΑΕ, εντός της αποκλειστικής προθεσµίας των δεκατεσσάρων ηµερών από την παραλαβή της και πριν από τη χρήση της µε οποιονδήποτε τρόπο.

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ∆Ε∆ΟΜΕΝΑ ΚΑΤΟΧΟΥ: Ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας επιτρέπει στην ΚΑΕ να συγκεντρώνει, να διατηρεί και να επεξεργάζεται τα προσωπικά του στοιχεία. Η επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων του κατόχου της κάρτας διαρκείας θα γίνεται από την ΚΑΕ σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδοµένων. Τα προσωπικά δεδοµένα που συλλέγει η ΚΑΕ, θα χρησιµοποιούνται αποκλειστικά και µόνο για σκοπούς που καθορίζονται από την κείµενη αθλητική νοµοθεσία, καθώς και για ενηµερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες της ΚΑΕ ή / και συνεργαζόµενων µε αυτή εταιρειών και χορηγών. Σε περίπτωση που ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας δεν επιθυµεί την χρήση των προσωπικών του στοιχείων για ενηµερωτικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες, οφείλει να αποστείλει σχετική δήλωση στη διεύθυνση των γραφείων αυτής 14ο χλµ. Εθνικής Οδού Αθηνών Λαµίας, 14564, Κηφισιά Αττικής

5. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ: Με την αγορά της Κάρτας ∆ιαρκείας, ο Κάτοχός της δύναται να συµµετέχει σε διαγωνισµούς ή άλλες προωθητικές ενέργειες που διοργανώνει κατά καιρούς η ΚΑΕ, οι συνδεδεµένες µε αυτή Εταιρείες ή οι χορηγοί της. Σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν επιθυµεί την αυτόµατη συµµετοχή του σε διαγωνισµούς ή προωθητικές ενέργειες οφείλει να ειδοποιεί εγγράφως την ΚΑΕ αποστέλλοντας σχετική δήλωση στη διεύθυνση των γραφείων αυτής 14ο χλµ. Εθνικής Οδού Αθηνών Λαµίας, 14564, Κηφισιά Αττικής.

6. ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ∆ΙΑΡΚΕΙΑΣ: Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας διαρκείας του, ο κάτοχος οφείλει να γνωστοποιήσει την απώλεια µόλις την αντιληφθεί σε κάποιο από τα επίσηµα σηµεία πώλησης εισιτηρίων και να συµπληρώσει την σχετική υπεύθυνη δήλωση απώλειας, προκειµένου να επανεκδοθεί η κάρτα διαρκείας του από τους συνεργάτες της ΚΑΕ και να ακυρωθεί η χαµένη κάρτα.

7. ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΑΡΤΑΣ ∆ΙΑΡΚΕΙΑΣ: Ο κάτοχος κάρτας διαρκείας ευθύνεται έναντι της ΚΑΕ για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψή του, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη Νόµου ή κανονισµού, ή / και παραβιάζει τους παρόντες Όρους ή τους γενικούς όρους εισόδου στο γήπεδο, προς αποκατάσταση κάθε ζηµίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συµπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια των αγώνων ή των αθλητικών εκδηλώσεων, όπως αυτή ορίζεται στους ισχύοντες Νόµους και κανονισµούς. Πέραν των ανωτέρω, η ΚΑΕ διατηρεί το δικαίωµα να επιδιώξει δικαστικά τον ποινικό κολασµό τυχόν αξιόποινων πράξεων, οι οποίες θα λάβουν χώρα κατά την προσέλευση, είσοδο, παραµονή και αποχώρηση των κατόχων από το γήπεδο.

8. ΦΙΛΑΘΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: Ο κάτοχος κάρτας διαρκείας οφείλει πριν, κατά τη διάρκεια και µετά τη λήξη των αθλητικών εκδηλώσεων να τηρεί τους Νόµους, τους κανονισµούς και τους κανόνες του φιλάθλου πνεύµατος και να συµβάλει στη διασφάλιση συνθηκών οµαλής διεξαγωγής των αθλητικών συναντήσεων. Απαγορεύονται αυστηρά καθ’ όλη τη διάρκεια προσέλευσης, εισόδου, παραµονής και αποχώρησης στο και από το Γήπεδο οι βωµολοχίες, τα συνθήµατα µε υβριστικό, αντιαθλητικό και / ή αντεθνικό χαρακτήρα, οι συµπλοκές και η συµµετοχή σε επεισόδια.

9. ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ – ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ: Οι υπεύθυνες αστυνοµικές δυνάµεις, η ΚΑΕ καθώς και οι συνεργάτες της, δύνανται να ζητήσουν ανά πάσα στιγµή, κατά την προσέλευση, είσοδο, παραµονή και έξοδο από το Γήπεδο την επίδειξη της αστυνοµικής ταυτότητας και του τίτλου εισόδου κάθε ατόµου που θα βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του γηπέδου. Ο κάτοχος – θεατής συµφωνεί και αποδέχεται ότι ενδέχεται να υποβληθεί σε σωµατικό έλεγχο και έλεγχο αποσκευών ή οποιουδήποτε άλλου αντικειµένου φέρει κατά την προσέλευση, είσοδο, παραµονή και αποχώρησή του από το γήπεδο.

10. ΘΕΣΗ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΑΡΤΑΣ ∆ΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕ∆Ο: Η θέση του κάθε κατόχου κάρτας διαρκείας στο γήπεδο είναι αυτή που αναγράφεται πάνω σε κάθε τίτλο εισόδου στο γήπεδο. Ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας υποχρεούται να διατηρήσει αυτή τη θέση έως την λήξη του αγώνα ή της αθλητικής εκδήλωσης και την έξοδό του από το γήπεδο.

11. ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΑ – ∆ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ: Σε περίπτωση µαταίωσης αγώνα, για οποιονδήποτε λόγο, ή διεξαγωγής του αγώνα «κεκλεισµένων των θυρών», ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωµα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή µέρους του αντιτίµου της κάρτας διαρκείας ή / και αποζηµίωσης οποιασδήποτε άλλης µορφής. Σε περίπτωση αλλαγής της έδρας της ΚΑΕ, λόγω τιµωρίας ή λόγω απόφασης αρµόδιας Αρχής, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που δεν απορρέει από απόφαση της ΚΑΕ, θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για διασφάλιση θέσεως για τους κατόχους καρτών διαρκείας για την παρακολούθηση του αγώνα της ΚΑΕ στο ορισθέν γήπεδο κατά προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων φιλάθλων. Σε περίπτωση που το ορισθέν γήπεδο έχει µειωµένη χωρητικότητα, που να µην επιτρέπει τη διασφάλιση θέσης για όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας, η ΚΑΕ θα ενηµερώνει εγκαίρως σχετικά τους κατόχους µέσω της ιστοσελίδας www.paobc.gr, ή µε κάθε άλλο πρόσφορο µέσο, ότι για την διασφάλιση θέσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που λόγω έλλειψης επαρκούς χωρητικότητας στο ορισθέν γήπεδο δεν εξυπηρετηθεί το σύνολο των κατόχων καρτών διαρκείας, οι τελευταίοι δεν έχουν καµία αξίωση έναντι της ΚΑΕ και η ΚΑΕ δεν έχει καµία υποχρέωση για αποζηµίωση οποιασδήποτε µορφής.

12. ΑΠΟ∆ΟΧΗ ΟΡΩΝ: Με τν απόκτηση κάρτας διαρκείας, ο κάτοχος αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους καρτών διαρκείας καθώς και τους γενικούς όρους αγοράς και κατοχής τίτλου εισόδου στο γήπεδο (www.paobc.gr). Σε περίπτωση µη συµµόρφωσης του κατόχου µε τους προαναφερόµενους όρους, η ΚΑΕ διατηρεί το δικαίωµα να ακυρώσει την κάρτα διαρκείας, χωρίς να έχει ο κάτοχος δικαίωµα αποζηµίωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.