ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Nικητής -χάρη στον… Πούκι- ο Λουντ! (vid)

Δεύτερη σερί νίκη της Φινλανδίας του Ρόμπιν Λουντ σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (1-0 το Κόσοβο). Βασικός ο 24χρονος μέσος του «τριφυλλιού».

Nικητής -χάρη στον... Πούκι- ο Λουντ! (vid)

Μετά την Ισλανδία, οι Φινλανδοί «υπέταξαν» και το Κόσοβο, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0, σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο Ρόμπιν Λουντ ήταν… ενδεκαδάτος για δεύτερο σερί παιχνίδι, αγωνιζόμενος για 89 λεπτά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας αρκετά καλή παρουσία σε ένα ματς το οποίο… καθάρισε με γκολ του ο, μεταγραφικός στόχος των «πρασίνων», Τέεμου Πούκι.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Φινλανδίας κλείνει τις υποχρεώσεις του γι’ αυτό το διάστημα με δύο σερί νίκες στις αποσκευές του, με τον Ρόμπιν Λουντ να επιστρέφει «γεμάτος» και… νικητής στο Κορωπί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=kqG3c6aWFVU

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...