ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Περιμένει τον Παναθηναϊκό ο Αυλωνίτης

Ο 27χρονος αμυντικός, Τάσος Αυλωνίτης, αναμένει την τελική απόφαση του Παναθηναϊκού, όσον αφορά την προοπτική της μεταγραφής του στον σύλλογο.

Περιμένει τον Παναθηναϊκό ο Αυλωνίτης

Οι «πράσινοι» επεξεργάζονται τις τελευταίες ημέρες το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, προκειμένου να δώσουν περισσότερο βάθος στην άμυνά τους.

Ο Τάσος Αυλωνίτης, ο 27χρονου αμυντικός από την Χαλκίδα, με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Χαρτς, αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που «βλέπει» ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει για το εάν θα κινηθεί για την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή έως τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η προθεσμία των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του, ο Αυλωνίτης διάκειται θετικά στην ολοκλήρωση του deal, ωστόσο αναμένει την τελική απόφαση του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ο ρυθμιστής των γεγονότων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.