ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερή εμφάνιση από Καλάθη: «Διπλός» και… βιονικός ο Νικ!

Τι έκαναν οι τρεις «πράσινοι» καλαθοσφαιριστές στον αποψινό «τελικό» κόντρα στην Πολωνία.

Τρομερή εμφάνιση από Καλάθη: «Διπλός» και... βιονικός ο Νικ!

Η Εθνική μας κατάφερε να αποτινάξει το βαρύ κλίμα που κυριαρχούσε μετά από τις τρεις σερί ήττες στον Α’ Όμιλο και να «ξυπνήσει» την κατάλληλη στιγμή, επικρατώντας με 95-77 της Πολωνίας, στο κρισιμότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι της στο τουρνουά και κατακτώντας την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

Ο Νικ Καλάθης ήταν, μαζί με τον Κώστα Σλούκα, το πρωταγωνιστικό δίδυμο για την ομάδα του Κώστα Μίσσα. Ο 28χρονος γκαρντ ήταν… βιονικός (έκατσε μόλις τρία λεπτά στον πάγκο) τελειώνοντας το ματς με 24 πόντους (10/16 σουτ με 6/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 0/1 βολή), ενώ μοίρασε 10 ασίστ και κατέβασε 3 ριμπάουντ σε 36:48 συμμετοχής! Πραγματικά, εκπληκτική εμφάνιση!

Έπειτα, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πάτησε στο παρκέ για περίπου ένα δεκάλεπτο (09:52), δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του στον πίνακα της στατιστικής, πλην της τρομερής φάσης στο τέταρτο δεκάλεπτο (εντυπωσιακό στοπ). Τέλος, ο Παππάς αγωνίστηκε ελάχιστα (05:30) ευστοχώντας στο μοναδικό σουτ που πήρε (3 πόντοι με 1/1 τρίποντο), ενώ είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.