ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοβερή δήλωση Μπουρούση: «Παίζω σαν να μην υπάρχω…»

Τι δήλωσε ο έμπειρος σέντερ στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

Φοβερή δήλωση Μπουρούση: «Παίζω σαν να μην υπάρχω...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουρούση:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση. Σίγουρα δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας ως τώρα. Αφήνουμε την πρώτη φάση πίσω μας. Το πρώτο χιαστί συνήθως καθορίζει την πορεία σου. Παίξαμε ήδη έναν τελικό με την Πολωνία, η ομάδα βγήκε μπροστά και όρθωσε ανάστημα κι έτσι θα πάμε και αύριο».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Στη Σεβίλλη είχαμε 5-0 και αντιμετωπίζαμε τη Σερβία που πέρασε πολύ δύσκολα. Πιστεύαμε πως θα περάσουμε, αλλά η Σερβία έπιασε μια απίστευτη απόδοση. Το ματς με την Πολωνία για μας ήταν τελικός, δεν θέλαμε να παίξουμε τελικό τόσο νωρίς, αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, ο προπονητής έκανε αυτά που έπρεπε και κερδίσαμε. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το ψυχολογικό βάρος ήταν μεγάλο. Θα ήταν βαρύ να αποκλειστεί η Εθνική, και για μας αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν η ομάδα να πετύχει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ένα νοκ άουτ ματς και πάμε να το κερδίσουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προσωπική του απόδοση στο τουρνουά: «Σκέφτομαι το παιχνίδι αύριο και τίποτε άλλο. Δεν έχω βοηθήσει καθόλου την ομάδα για να είμαι ειλικρινής, είναι σαν να μην υπάρχω στο γήπεδο μέσα. Θα προσπαθήσω σε ένα δύσκολο ματς να βγάλω όλη την εμπειρία μου. Σπασμένο χέρι, σπασμένο πλευρό… Το θέμα είναι τι θα γίνει αύριο».

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια: «Μπορεί να είμαι 13 χρόνια στην ομάδα, αλλά αν βάλετε κάμερα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει κανένας τσακωμός, αν εξαιρέσεις το περιστατικό με τον Παππά που δεν έχει σχέση με την ομάδα. Το κλίμα είναι καλό, κάνουμε πολύ χαβαλέ στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, αυτή είναι η γενιά που πρέπει να οδηγήσει την ομάδα στο μέλλον. Ο Παπαγιάννης έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, ο Αγραβάνης προσπαθεί πάρα πολύ και θεωρώ πως είναι πολύ ομαδική δουλειά. Το ματς αυτό θα μας καθορίσει αν θα βγούμε ξανά στην ελίτ ή όχι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...