ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΙΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

Μήνυμα από Ουζουνίδη: «Θέλω να δω άμεσα κάποια πράγματα»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έστειλε σαφές μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια της χθεσινής (8/9) προπόνησης.

Μήνυμα από Ουζουνίδη: «Θέλω να δω άμεσα κάποια πράγματα»

Η είσοδος του Παναθηναϊκού στο νέο πρωτάθλημα δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι οπαδοί αλλά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» της νίκης στις δύο πρώτες αναμετρήσεις τους κόντρα σε Πλατανιά και Λεβαδειακό, χάνοντας πολύτιμο «έδαφος» όσον αφορά την επαφή τους από την κορυφή.

Τα δεδομένα αυτά οδηγούν τον Παναθηναϊκό στην αναγκαιότητα της επικράτησης στο αυριανό (10/9, 20:30) εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλω να δω άμεσα κάποια πράγματα…»

Στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό αλλά και του αυριανού παιχνιδιού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στόχευσε στην βελτίωση των τομέων που αφορούν την επιθετική λειτουργία της ομάδας, έχοντας ως κύριους εκφραστές τους Τσάβες και Λουτσιάνο.

Το κύριο μέλημα του Ουζουνίδη είναι η εκμετάλλευση κάθε πιθανής ευκαιρίας στο επικείμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά και σε αυτά της συνέχειας, γεγονός που εξέφρασε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης: «Έχετε δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να βγάλετε απευθείας όλα όσα δουλέψαμε αυτές τις μέρες και στον αγώνα με την Κέρκυρα, αλλά κάποια από αυτά θέλω να τα δω και στο γήπεδο».

Ο Έλληνας τεχνικός επαίνεσε την προσπάθεια που έγινε από τους ποδοσφαιριστές του το τελευταίο διάστημα, ωστόσο φρόντισε να τους επιστήσει την προσοχή για την αναμέτρηση της Κυριακής, τονίζοντας την αναγκαιότητα της άμεσης απεικόνισης ορισμένων από των πραγμάτων που δουλεύτηκαν τις περασμένες ημέρες στο Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...