ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θανάσης: «Πρέπει να κουράσουμε τον Σβεντ»

Ο 25χρονος φόργουορντ επεσήμανε, μέσω των δηλώσεών του, την ανάγκη αντιμετώπισης του Αλεξέι Σβεντ.

Θανάσης: «Πρέπει να κουράσουμε τον Σβεντ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο:

«Πολύ δυνατή ομάδα. Παίξανε πολύ καλά χθες. Η Ρωσία είναι το φαβορί, όχι εμείς. Με όποια ομάδα και να παίξουμε από εδώ και πέρα αυτή θα είναι το φαβορί. Θα πρέπει να κουράσουμε όσο μπορούμε το Σβεντ. Ο κόουτς ξέρει καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι.

Όποτε λέμε ότι είμαστε το φαβορί τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είμαστε πλέον ομάδα όμως έχουμε και απουσίες. Νιώθουμε πιο απελευθερωμένοι όσο κυλά η διοργάνωση. Δεν έχει σημασία να έχεις μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης σε μία τέτοια διοργάνωση. Θα είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.