ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Ούτε στα όνειρά μου τέτοιο ντεμπούτο»

Πανευτυχής ο πρώην «πράσινος» ποδοσφαιριστής, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση!

Ζέκα: «Ούτε στα όνειρά μου τέτοιο ντεμπούτο»

Και βασικός και… σκόρερ!

Με το «δεξί» άρχισε την πορεία του στην Κοπεγχάγη ο Κάρλος Ζέκα. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής επιλέχθηκε στη βασική ενδεκάδα της αναμέτρησης και κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του πετυχαίνοντας το 4ο γκολ, στο 4-2 επί της Μίντιλαντ.

Η εξέλιξη αυτή, χαροποίησε, όπως ήταν φυσικό, τον Ζέκα, ο οποίος δήλωσε τα εξής μετά το ντεμπούτο του: «Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Κερδίσαμε στην έδρα μας στο πρώτο μου παιχνίδι, σημείωσα ένα γκολ. Ηταν ένα σπουδαίο απόγευμα κι ελπίζω ότι η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Ήταν εξαιρετικό ντεμπούτο. Σίγουρα περισσότερο απ’ ό,τι περίμενα. Και είμαι πολύ χαρούμενος…». 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.