ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η παραδοχή του Μπετσίροβιτς για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό

Ο Σλοβένος έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τον καιρό που κάθισε στον πάγκο του «τριφυλλιού», ως βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η παραδοχή του Μπετσίροβιτς για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς εντάχθηκε δύο φορές στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τη μια με… αθλητική περιβολή (2006-2008), όπου και πανηγύρισε το τέταρτο ευρωπαϊκό του συλλόγου (2007) και τη δεύτερη με… κοστούμι, ως βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς (2015/16).

Ο ίδιος αποκάλυψε, με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του, ότι η εμπειρία του στο πλευρό του Τζόρτζεβιτς στάθηκε ικανή για να… αλλάξει την κοσμοθεωρία του όσον αφορά το μπάσκετ, καθώς έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του Σέρβου με τους «πράσινους», ο Σλοβένος δεν ανέλαβε κάποιο άλλο πόστο σε άλλον σύλλογο.

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού και του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Όταν μπήκα σε αυτή την ιστορία, ήμουν σίγουρος πως θα έχει μεγάλη διάρκεια. Αν αυτό συνέβαινε πράγματι, τότε η κουβέντα μας σήμερα θα ήταν εντελώς διαφορετική. Έμαθα πολλά εκεί. Kατάλαβα ότι έπρεπε να βάλω την οικογένειά μου στο περιθώριο. Πραγματικά, δεν πίστευα ότι η δουλειά του προπονητή απαιτεί την απόλυτη αφοσίωση ενός ανθρώπου. Έπειτα από μία μεγάλη καριέρα ως παίκτης που η οικογένεια ήταν στο παρασκήνιο, δεν ήθελα να το συνεχίσω. Ήθελα να μείνω στο μπάσκετ, αλλά όχι με κάθε κόστος», ανέφερε ο Μπετσίροβιτς.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.