ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρέις: «Ελπίζω η Σπόρτινγκ να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Φοβερές οι ατάκες του «πράσινου», Νούνο Ρέις για την επικείμενη αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό, τον Ζέκα αλλά και την πορεία του Παναθηναϊκού.

Ρέις: «Ελπίζω η Σπόρτινγκ να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Για όλους και για όλα τοποθετήθηκε ο Νούνο Ρέις στην πορτογαλική «O jogo»!

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να μιλήσει στους συμπατριώτες του για την επικείμενη αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League, με τον 25χρονο να εύχεται νίκη της πορτογαλικής ομάδας.

Παράλληλα, ο Ρέις αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ζέκα, αλλά και την πορεία του Παναθηναϊκού.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νούνο Ρέις:

Για την αποχώρηση του Ζέκα: «Ο Ζέκα έκανε μια αλλαγή για το καλύτερό του, αλλά αυτό δεν αφαιρεί από εμάς την αυτοπεποίθηση που έχουμε ότι μπορούμε να σπάσουμε την ηγεμονία του Ολυμπιακό. Λυπάμαι που έχασα από την ομάδα έναν συμπαίκτη μου. Άφησε το στίγμα του μέσα κι έξω από το γήπεδο. Ήταν ακριβώς ένας αληθινός αρχηγός κι όταν έφθασα στον Παναθηναϊκό, με καθοδήγησε. Είναι πολύ αγαπητός εδώ και όλοι υποδέχθηκαν καλά την ένταξή του στην Εθνική Ελλάδας. Ο Ζέκα έπρεπε να κάνει τα πάντα, αναγκάστηκε να μάθει ιστορία, τη γλώσσα, πέρασε από εξετάσεις, έμαθε το συμβολισμό της σημαίας και τον ύμνο»/

Για την πορεία του στον Παναθηναϊκό: «Μέσα στο γήπεδο παλεύουμε πάντα με τον Ολυμπιακό και νικάμε, αλλά πάντα είναι δύσκολα. Τώρα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες. Κάνω τα πάντα. Παίζω στο κέντρο, ως εξάρι, ή κάπως σαν οκτάρι. Όταν ο δεξιός μπακ τραυματίζεται ή είναι τιμωρημένος, θα πάω εγώ». Για το ματς της Σπόρτινγκ με τον Ολυμπιακό: «Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο ως θρησκεία γι’ αυτό και το γήπεδο θα είναι γεμάτο με τους οπαδούς να φωνάζουν και να μιλούν άσχημα για τη Σπόρτινγκ. Ελπίζω η Σπόρτινγκ να κερδίσει το ματς. Το να μιλήσεις με τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι αδύνατο, εάν δεν πρόκειται για προσβολές. Στην έδρα τους είναι πάντα λίγο πιο δυνατοί σε σχέση με εκτός έδρας. Αλλά, συνολικά από τακτική και τεχνική άποψη η Σπόρτινγκ είναι ανώτερη. Εάν κάνει το παιχνίδι της, σίγουρα θα νικήσει. Ο Ολυμπιακός θέλει να παλέψει για την τρίτη θέση με τη Σπόρτινγκ, αλλά όταν θα δείτε την ποιότητα του αντιπάλου και τους παίκτες του – τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο – θα δείτε μια ομάδα που μπορεί να νικήσει τη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα”.

Για τις επιλογές του Ζόρζε Ζεζούς και τη δυνατότητα της Σπόρτινγκ να κατακτήσει τη δεύτερη θέση: «Για μένα η Σπόρτινγκ μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες στη Λισαβόνα. Θα είναι δύσκολο, αλλά αν καταφέρει να πάρει βαθμούς εκτός έδρας γιατί να μην παλέψει για τη δεύτερη θέση; Έχει πολλές επιλογές. Εάν βγάλουμε τον Μπρούνο Φερνάντες και βάλουμε τον Ποντένσε, θα κάνει καλό ματς. Εάν βγάλουμε τον Ντοστ και μπει ο Ντουμπιά, θα βάλει γκολ. Οι Μπατάγλια και Ουίλιαμ είναι πολύ έξυπνοι. Ο Ακούνια είναι επιβλητικός κι έχει εμπειρία. Τι να πω για τον Ρουί Πατρίσιο. Είναι η πιο ισορροπημένη Σπόρτινγκ που έχω δει τα τελευταία χρόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...