ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»

Ενοχλημένοι οι «πράσινοι» για το «unfair» του Λυμπερόπουλου

Η κίνηση του «Λύμπε» προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού που αναζητά αντικαταστάτες για την τριάδα που «μετακομίζει» στην ΑΕΚ.

Ενοχλημένοι οι «πράσινοι» για το «unfair» του Λυμπερόπουλου

Σε αναζήτηση φυσιοθεραπευτών αλλά και γυμναστών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» καλούνται να καλύψουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα το κενό των Χρήστου Καρβουνίδη, Γιάννη Κώτση και Νίκου Πανουργιά, οι οποίοι θα αλλάξουν «στέγη» και θα μετακινηθούν στην ΑΕΚ, έπειτα από την κρούση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η κίνηση του «Λύμπε» έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», καθώς θεωρούν ότι ο νυν τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων» θα μπορούσε να περιμένει τον ερχόμενο Ιανουάριο ή το καλοκαίρι του 2018 (όπου λήγουν και τα συμβόλαιά τους), προκειμένου να μπει σε επαφές με την τριάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εξέλιξη αυτή ωθεί τον Παναθηναϊκό να μπει σε διαδικασία αναζήτησης αντικαταστατών, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο να «βολιδοσκοπούν» πιθανούς υποψήφιους στόχους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.