ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μίσσας: «Έβγαλα τον Καλάθη και μου είπε: Κόουτς παίζω άλλα δυο ματς»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε με χαρακτηριστικό τρόπο σε ερώτηση για το «κλειστό» rotation. Τι είπε αναφορικά για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα.

Μίσσας: «Έβγαλα τον Καλάθη και μου είπε: Κόουτς παίζω άλλα δυο ματς»

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης από την Κωνσταντινούπολη, καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία της στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Λίγο μετά την άφιξη της «γαλανόλευκης» στο αεροδρόμιο, ο Κώστας Μίσσας κλήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου, απαντώντας σε όλες τις καυτές ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Μίσσας έφερε τον Καλάθη ως παράδειγμα για την επιλογή του να μην ανοιχτεί το rotation στο τελευταίο παιχνίδι με τους Ρώσους.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.160 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μίσσα: Για την πορεία της Εθνικής: «Μας έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία προκριθήκαμε στους οκτώ, αλλά θα μπορούσαμε φτάσουμε και μέχρι τα ημιτελικά. Ήταν δύο δύσκολοι μήνες. Παρουσιάσαμε μια κακή εικόνα στην α’ φάση, μια καλή στα νοκ άουτ, οπότε μας μένει αυτή η γλυκόπικρη γεύση».

Για τη διαχείριση του ρόστερ: «Είχαμε τρεις μέρες ξεκούρασης Ανάλογα με τη μορφή και τη ροή κάναμε κάποια πράγματα. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού η ομάδα έμεινε έτσι, πάντα σε επικοινωνία με τους παίκτες. Για παράδειγμα έβγαλα για δύο λεπτά τον Καλάθη που ήταν ο καλύτερος του αγώνα και μου είπε ‘κόουτς παίζω άλλα δύο παιχνίδια’. Τη μία φορά έχουμε ανοικτό rotation, την άλλη κλειστό, τα πάντα ωστόσο έχουν σχέση με το αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής: «Είμαι στρατιώτης της Εθνικής. Δεν κυνήγησα τη θέση. Πιστεύω κάποια κομμάτια τα διαχειρίστηκα σωστά, από την απώλεια του Γιάννη μέχρι και τις δυσκολίες που βρήκαμε στον δρόμο μας. Ήθελα να είχαμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αυτή ήταν η ουσία».

Για το μέλλον του: «Μετά από δύο μήνες πίεσης, θεωρώ ότι βλάπτει σοβαρά την υγεία. Δεν είσαι και πολύ καλά. Βέβαια θα μιλήσουμε με την διοίκηση, αν και επιλογή σου είναι ένας καλύτερος τρόπος ζωής. Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν μαζί μας, τους Πελαργούς, οι οποίοι ήταν κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.