ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Καμπέσας

Οι εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Μπράιαν Καμπέσας. Πότε αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα ο 20χρονος εξτρέμ.

Πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Καμπέσας

Σοβαρότερη, από ότι έδειχναν οι αρχικές εκτιμήσεις, είναι η ζημία που υπέστη ο Μπράιαν Καμπέσας στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο νεαρός εξτρέμ από το Εκουαδόρ δέχθηκε χτύπημα από τον Άρη Σοϊλέδη λίγο πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του ματς, γεγονός που του προκάλεσε τραυματισμό στο κουντεπιέ.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε το πρόβλημα, το οποίο θα τον κρατήσει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Καμπέσας θα χάσει τα δυο επικείμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα δώσει «μάχη» ώστε να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ (30/9), η οποία θα διεξαχθεί λίγο πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...