ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δοκιμές ενδεκάδας από Ουζουνίδη εν όψει Απόλλωνα

Δύο πρόσωπα μονοπωλούν τη... σκέψη του Έλληνα τεχνικού.

Δοκιμές ενδεκάδας από Ουζουνίδη εν όψει Απόλλωνα

Δύο ημέρες απέμειναν για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αθηνών στη Λεωφόρο.

Ένα ματς το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «must win» από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς δεν υπάρχει το ενδεχόμενο νέας απώλειας για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν έχουν ακόμη πανηγυρίσει «τρίποντο» μετά τους τρεις πρώτους αγώνες τους στην Super League.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να προβεί σε δύο διορθωτικές κινήσεις εν όψει του ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρώτη έχει να κάνει με τον Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο επικείμενο παιχνίδι, παίρνοντας θέση στον άξονα, δίπλα στον Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Η ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Σιλά θα οδηγήσει στην… μετάθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη, που ίσως αφήσει τον άξονα για το κέντρο της άμυνας.

Το σχήμα αυτό, με τον Σιλά στον άξονα και τον Κουρμπέλη στην άμυνα, δοκιμάστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες στο να γίνει πράξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.