ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Πασκουάλ»

Ο Έλληνας σέντερ «έβγαλε», μέσω των δηλώσεών του, το «καπέλο» στον Καταλανό προπονητή.

Βουγιούκας: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Πασκουάλ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα:

Για την έκβαση του ματς με την Ούνικς: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, όχι μόνο γιατί χάσαμε, αλλά γιατί δεν παίξαμε και καλό μπάσκετ. Παίξαμε ίσως και χειρότερα από τις προπονήσεις. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι, αλλά η Ούνικς είχε περισσότερες λύσεις».

Για το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας: «30%. Πολύ χαμηλό. Είναι ακόμα 2-3 εβδομάδες για το πρώτο επίσημο. Θα έρθουν και οι διεθνείς της Εθνικής, θα μπει και ο Λεκαβίτσιους. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκουμε χημεία. Έχουμε το ταλέντο και τα φόντα να παίξουμε καλά».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση στην προετοιμασία: «Σαν παίκτης, ο Σίνγκλετον τον είχα ως αντίπαλο, αλλά όταν παίζει καλά είναι σε υψηλό επίπεδο. Και ο Ντένμον πολύ καλός. Ο κόουτς με έχει εντυπωσιάσει και έχει βάλει πολλά plays. Είναι έξυπνος και περιμένει από τους παίκτες του να ανταποκριθούν».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Όσο περνάει ο καιρός θα μας πιέζει όλο και περισσότερο. Τώρα δεν το σκεφτόμαστε, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα μας πιέζει όλο και περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...