ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γιαννακοπουλος βάζει 20 εκ. και περιμένει Αλαφουζο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να βάλει στην ελάφρυνση του χρέους και το PAO Foundation με 20 εκατομμύρια, ωστόσο περιμένει από τον Γιάννη Αλαφούζο να ανέβει από τα 25 στα 40 εκ. ευρώ.

Ο Γιαννακοπουλος βάζει 20 εκ. και περιμένει Αλαφουζο

Ημέρα ιστορικής σημασίας η σημερινή για τον Παναθηναϊκό και το ραντεβού που θα έχουν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος για το μέλλον της πράσινης ΠΑΕ, καθώς θα φανεί αν η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό μπορεί να καλυφθεί και ο σύλλογος να αλλάξει σελίδα γλιτώντας από τα χειρότερα…

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να αναλάβει ένα μεγάλο μέρος των χρεών της ΠΑΕ και συγκεκριμένα ένα ποσό που φτάνει τα 25 εκ. ευρώ. Από την άλλη ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει «καθαρή» την ΠΑΕ από χρέη έτσι ώστε το PAO Foundation να συμβάλει για το «χτίσιμο» της επόμενης ημέρας και όχι για την αποπληρωμή των οφειλών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να βάλει και το PAO Foundation στην εξίσωση για το χρέος της ΠΑΕ, ωστόσο περιμένει από τον Γιάννη Αλαφούζο να ανέβει από τα 25 στα 40 εκ. ευρώ. Έτσι, μαζί με τα 20 εκ. που θα αναλάβει το PAO Foundation για τη διευκόλυνση του χρέους, το συνολικό ποσό θα φτάσει στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.