ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τσάβες: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Ο Αντρές Τσάβες ξεκαθάρισε, μέσω δηλώσεών του, τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Τι είπε για τις διοικητικές εξελίξεις, τους στόχους της ομάδας αλλά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τσάβες: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρές Τσάβες στη «Live Sport»:

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν. Αρχίσαμε καλά τη σεζόν στην Ευρώπη, αλλά στο πρωτάθλημα δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε. Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο στην πρεμιέρα, αλλά φέραμε ισοπαλία αυτό μας αποδιοργάνωσε. Σίγουρα δεν είχαμε την εικόνα ή τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά υπάρχει χρόνος να αλλάξουμε την κατάσταση. Είμαστε καλοί παίκτες και μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, που στοχεύει στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ασφαλώς δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Βέβαια, αποτελούμε ένα ρόστερ με πολλούς νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο, να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο. Όμως, πρέπει να το πετύχουμε αυτό, νικώντας ταυτόχρονα. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά εμείς πρέπει να βλέπουμε την κορυφή».

Για τα διοικητικά: «Έχω ακούσει ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε αναζήτηση για να δώσει τις μετοχές του. Δεν ξέρω ελληνικά και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει. Όμως, δεν είμαι αρμόδιος να σχολιάσω και δεν με αφορά. Εγώ είμαι στον Παναθηναϊκό για να παίξω ποδόσφαιρο και αυτό θέλω να κάνω. Τα υπόλοιπα αφορούν τη διοίκηση, εμείς οι παίκτες είμαστε υπεύθυνοι για να παίζουμε μπάλα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατάκα του Ουζουνίδη στους Λατίνους ποδοσφαιριστές: «Θα μιλήσω για μένα. Εγώ αγωνίζομαι πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που έχει αρκετές διαφορές με το ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Είναι λογικό να χρειάζομαι λίγο χρόνο να συνηθίσω, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Θα μάθω τους συμπαίκτες μου, θα με μάθουν και αυτοί και όλα θα γίνουν. Θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και θέλω να πετύχω πολλά γκολ».

Για το εάν υπάρχει κάποιο θέμα στα αποδυτήρια: «Ο προπονητής με έφερε στην ομάδα γιατί με πιστεύει. Το ίδιο ισχύει για όλους τους νέους παίκτες. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια σημαντική επένδυση για να με αποκτήσει και θέλω να ανταποδώσω. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και εμείς τις εκτελούμε. Δεν υπάρχει κόντρα με κάποιον συμπαίκτη μου, ούτε τίποτα άλλο. Απλώς αγωνίζομαι με πάθος και μερικές φορές βγάζω μεγάλη ένταση. Τίποτα περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.