ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ

Κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και πλέον αντιμετωπίζουν το «φάσμα» της τιμωρίας.

Κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του ο Παναθηναϊκός

Το Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε τους «πράσινους» σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το «τριφύλλι» καλείται να απολογηθεί ενώπιον της Λίγκας και πλέον βρίσκεται ένα βήμα από την τιμωρία της έδρας του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, εάν μια ομάδα κληθεί τρεις φορές σε απολογία (για πυρσούς και καπνογόνα), τότε κινδυνεύει άμεσα με τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 17/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/1866340 από 19/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄ και ε΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...