ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντι-Λουτσιάνο

Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν το προβάδισμα για να καλύψουν το κενό του τραυματία, Λουτσιάνο Νέβες.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντι-Λουτσιάνο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λουτσιάνο τροποποίησε τα αρχικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, όσον αφορά το δίδυμο που θα αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της «πράσινης» επίθεσης.

Ο Έλληνας τεχνικός πόνταρε αρκετά στο δίδυμο Λουτσιάνο – Τσάβες, όμως η απώλεια του πρώτου (θα επιστρέψει περίπου στα τέλη του Φλεβάρη) τον αναγκάζει να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα.

Πλέον, ο Ουζουνίδης καλείται να βρει -μέσα από το υπάρχον ρόστερ- τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του 24χρονου φορ και η αλήθεια είναι πως για την συγκεκριμένη θέση υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Όμρι Άλτμαν φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με επάρκεια στη θέση του περιφερειακού επιθετικού, στην οποία μάλιστα έχει δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και στα προκριματικά του Europa League.

Εκτός του Άλτμαν, τη θέση του Λουτσιάνο μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να καλύψει τόσο ο Γκιγιέρμο Μολίνς, όσο και ο Ρόμπιν Λουντ. Ο μεν πρώτος ίσως δοκιμαστεί σε κάποια ματς ως παρτενέρ του Τσάβες, παίζοντας στο πλάι του Αργεντινού και όχι ένα «κλικ» πιο πίσω από αυτόν, ενώ ο δεύτερος διαθέτει κάποια εμπειρία για τη θέση αυτή, καθώς έχει τοποθετηθεί εκεί σε αρκετά ματς με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...