ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Και επισήμως… μνημόνιο: Πωλήσεις και περικοπές σε πρώτο πλάνο

Ποιες οι άμεσες κινήσεις του συλλόγου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιβίωση, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν.

Και επισήμως... μνημόνιο: Πωλήσεις και περικοπές σε πρώτο πλάνο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από το «τιμόνι» της «πράσινης» ΠΑΕ.

Πλέον, φαντάζει επιβεβλημένη η εφαρμογή νέας «σφικτής» πολιτικής στα οικονομικά της ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του οργανισμού, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πράσινης», η επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης Αλαφούζου περιλαμβάνει μια σειρά από μέτρα, τα οποία θα εφαρμοστούν ώστε να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόροι στα ταμεία του συλλόγου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών φαίνεται πως θα αποτελέσουν την κύρια πηγή εσόδων στα ταμεία της ΠΑΕ. Ήδη, οι «πράσινοι» περιμένουν την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Βλαχοδήμου με την Μπενφίκα, η οποία θα αποφέρει στο «τριφύλλι» ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο ο «Όντι» δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής ο οποίος μπαίνει σε «τροχιά» αποχώρησης, καθώς είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει ο Κουρμπέλης αλλά και άλλοι «ενδεκαδάτοι» ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα με τις πωλήσεις, θα εφαρμοστεί νέος γύρος περικοπών στους μισθούς αλλά και μειώσεων στο δυναμικό της «πράσινης» ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.