ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι διεθνείς και η φανέλα του έδωσαν… φόρα!

Η προσθήκη των Καλάθη - Παππά και Αντετοκούνμπο ανέβασε ένα «κλικ» τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γιόρτασε με νίκη την... επίσημη πρώτη της νέας του εμφάνισης.

Οι διεθνείς και η φανέλα του έδωσαν... φόρα!

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές μπορεί είχε την «ταμπέλα» του φιλικού, ωστόσο ο τρόπος που εξελίχθηκε θύμισε ντέρμπι για την Ευρωλίγκα!

Συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, θεαματικές φάσεις, δύο παρατάσεις και νικητής ο Παναθηναϊκός που έδειξε στο παρκέ το προφανές. Ότι με την προσθήκη των τριών διεθνών, του Νικ Καλάθη του Νίκου Παππά και του Θανάση Αντετοκούνμπο ανεβάζει το επίπεδό του και προσθέτει αρκετές λύσεις στην επιθετική αλλά και αμυντική λειτουργία του.

Οι δύο πρώτοι επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ με… φόρα! Ο μεν Καλάθης συνέχισε από εκεί που το άφησε, πραγματοποιώντας ηγετική εμφάνιση, όπως έπραττε στα τρία τελευταία παιχνίδια με την «γαλανόλευκη» στο Ευρωμπάσκετ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.485 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελείωσε το ματς με 20 πόντους, 13 ασίστ και 6 ρίμπαουντ, δείχνοντας… έτοιμος για τις επικείμενες επίσημες υποχρεώσεις του «τριφυλλιού». Από κοντά και ο Παππάς που «φόρτωσε» με 22 πόντους το καλάθι της Εφές, φωνάζοντας «παρών» τις στιγμές που η ομάδα φαινόταν να «κολλάει» στην επίθεση.

Ο Νικ και ο… Νίκος έδωσαν παράλληλα ώθηση στον, επίσης εξαιρετικό, Γκιστ αλλά και τον σταθερά θετικό Μάρκους Ντένμον, ο οποίος τελείωσε το ματς με 13 πόντους στο «σακούλι».

Η σημερινή εμφάνιση, η πρώτη υπό την «σκέπη» της νέας, εντυπωσιακής φανέλας, δεν διαθέτει μονάχα θετικές εντυπώσεις, καθώς υπήρξαν αρκετά σημεία στα οποία οι «πράσινοι» έδειξαν ότι θέλουν ακόμη δουλειά (πράγμα φυσιολογικό), όπως για παράδειγμα η αντίδρασή τους στο τέταρτο δεκάλεπτο, που επέτρεψε στην Εφές να καλύψει το χαμένο έδαφος και να στείλει το ματς στην παράταση, το κακό ποσοστό στις βολές και η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού..

Πλέον, η ομάδα ετοιμάζεται για την τελευταία «πράξη» της προετοιμασίας, που θα λάβει χώρα στη Μόσχα, με τον Παναθηναϊκό να συμμετάσχει στο διήμερο τουρνουά «Gomelsy Cup» (27/28 Σεπτεμβρίου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...