ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολίνς: «Πρέπει να είμαστε στην κορυφή, όχι στον πάτο»

Οι δηλώσεις του Σουηδού φορ μετά την ήττα (2-0) από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μολίνς: «Πρέπει να είμαστε στην κορυφή, όχι στον πάτο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγιέρμο Μολίνς μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό:

Για το ματς: «Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι σήμερα, ξεκινήσαμε καλά, αλλά προηγήθηκαν και μετά χαθήκαμε από το ματς. Έκαναν και πάλι ευκαιρίες, πέτυχαν και δεύτερο γκολ και μετά πάλι εξαφανιστήκαμε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί».

Για τα διοικητικά: «Δεν θέλω να σχολιάσω την διοικητική κατάσταση, προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και μένουμε συγκεντρωμένοι. Φυσικά και αισθανόμαστε πίεση, είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, όχι στον πάτο. Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και πολύ σκληρή δουλειά να κάνουμε. Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να το κάνω ακόμα καλύτερα από σήμερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.