ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 79-82

Πήρε… εκδίκηση η Εφές στο άδειο ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα (82-79) από την Αναντολού Εφές, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το οποίο διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Πήρε... εκδίκηση η Εφές στο άδειο ΟΑΚΑ

Η Αναντολού Εφές… απάντησε στην ήττα της Παρασκευής (102-97) και ισοφάρισε το σκορ στην άτυπη «μονομαχία» της με τον Παναθηναϊκό, του οποίου επεβλήθη με 82-79 στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό του ΟΑΚΑ δίχως την παρουσία κόσμου.

Η εξέλιξη του σημερινού παιχνιδιού δεν διέφερε και πολύ από το αντίστοιχο της Παρασκευής, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν… χέρι-χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, με τον Παναθηναϊκό να αδυνατεί να διατηρεί το ισχνό προβάδισμά του στο ημίχρονο (46-42), καθώς οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν «στροφές» στην επανάληψη και έφτασαν στη νίκη.

Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν οι Παππάς (12π.), Λοτζέσκι (11π.), ενώ «διψήφιοι» ήταν και οι Σίνγκλετον – Γκάμπριελ (10 πόντοι έκαστος), ενώ από τους νικητές, μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η τριάδα των Λέντο (20π.), Μακόλουμ (17π.) και Στίματς (15π.).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 46-42, 64-60, 79-82

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ) : Σίνγκλετον 10, Ρίβερς 5, Παππάς 12, Ντένμον 1, Γκιστ 4, Βουγιούκας 4, Γκάμπριελ 10, Όγκαστ 7, Λοτζέσκι 11, Καλάθης 9, Αντετοκούνμπο 6, Μήτογλου

Αναντολού Εφές (Βέλιμιρ Περάσοβιτς): Λέντο 20, Μακόλουμ, 17, Μπαλμπάι 5, Μπράουν 3, Μπατούμ, Ντεμίρ, Μότουμ 2, Άνταμς 6, Στίματς 15, Μούριτς 3, Ντάνστον 6, Σιμόν 5

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.