ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΧΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ

Τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός ο Τσάβες

Η θλάση που υπέστη στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Αντρές Τσάβες αναμένεται να τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον 20 μέρες.

Τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός ο Τσάβες

Σαν να μην του έφταναν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, έχει και τις ατυχίες με τους τραυματισμούς ο Παναθηναϊκός.

Μετά λοιπόν τον Λουτσιάνο, που υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς με τη Λάρισα, ήρθε η ώρα του Αντρές Τσάβες να τραυματιστεί στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός υπέστη θλάση στον δικέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του για τις επόμενες 20 μέρες τουλάχιστον.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο (30/9) στη Λεωφόρο, ούτε κι αυτό στις 16/10 με την ΑΕΛ και πάλι στο Απ. Νικολαΐδης (σ.σ. μεσολαβεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, ο Αργεντινός με βάση της τωρινές εκτιμήσεις θα είναι έτοιμος για το εκτός έδρας ματς με την Λαμία, μία αγωνιστική δηλαδή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στις 28/10.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.