ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Futsal: Με το «δεξί» στο πρωτάθλημα οι «πράσινοι»!

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 7-2 της Καλλιθέας στο κλειστό του Εσπέρου, μπαίνοντας δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα.

Futsal: Με το «δεξί» στο πρωτάθλημα οι «πράσινοι»!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην αναμέτρηση, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν με 1-0, η αντίδραση όμως του Τριφυλλιού δεν άργησε να έρθει και με τρία συνεχόμενα γκολ, οι παίχτες του κ. Μπαλάφα μπήκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ 1-3 υπέρ τους.

Λίγο πριν τη λήξη του 1ου 20λεπτου, οι άνθρωποι και των δύο ομάδων καρδιοχτύπησαν, καθώς στην προσπάθεια για τάκλιν που έγινε σε διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του σκόρερ της Καλλιθέας και του Κουβαρά των πρασίνων, ο δεύτερος φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά όσο έδειχναν.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Π.Α.Ο. έχοντας βρεί τα πατήματα του στο γήπεδο ανέβασε τη διαφορά των γκολ στα πέντε (1-6), ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν απλά να σημείωσουν ένα ακόμα τέρμα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός απάντησε και με 7ο γκολ, το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 7-2.

Σκόρερς για την ομάδα μας οι, Ντάρλας (2), Ντοβλετάκης (2), Μπεγκάι, Μουρδουκούτας, Οικονομόπουλος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.