ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκκενώθηκε η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στο Λονδίνο: Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο αντικείμενο

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και δυνάμεις ασφαλείας - Το αντικείμενο βρέθηκε ακριβώς έξω από το κτίριο

Εκκενώθηκε η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στο Λονδίνο: Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο αντικείμενο

Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Δευτέρας στις αρχές της Βρετανίας, μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου αντικειμένου στην πρεσβεία της Βόρειας Κορέας, στο Λονδίνο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έδωσε αμέσως εντολή να εκκενωθεί ο χώρος και να αποκλειστεί περιμετρικά το κτίριο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί, ασθενοφόρα και περιπολικά, προκειμένου να εξετάσουν το αντικείμενο και να δράσουν ανάλογα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από κατοίκους των διπλανών σπιτιών να αποχωρήσουν για λόγους ασφαλείας, ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε την έρευνα.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 213.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως ανέφεραν τα βρετανικά ΜΜΕ, το ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε ακριβώς έξω από το κτίριο της πρεσβείας.

Οι πυροτεχνουργοί θεώρησαν επικίνδυνο το αντικείμενο και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη, ενώ στο σημείο είχαν σπεύσει, για κάθε ενδεχόμενο, πολλά ασθενοφόρα.

Το κτίριο που στεγάζεται η πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στο Δυτικό Λονδίνο διαθέτει 7 υπνοδωμάτια και αγοράστηκε από την κυβέρνηση της ασιατικής χώρας το 2003, έναντι 1,3 εκατ. λιρών.

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...