ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ηγετική εμφάνιση με… άρωμα από ΝΒΑ ο Φώτσης! (pics)

Με άλλον αριθμό στην πλάτη, ο έμπειρος φόργουορντ ήταν ο MVP της μεγάλης πρόκρισης του Ηλυσιακού στο Κύπελλο ΕΣΚΑ.

Ηγετική εμφάνιση με... άρωμα από ΝΒΑ ο Φώτσης! (pics)

Μετά από 21 χρόνια επιτυχούς περιπλάνησης στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά γήπεδα, ο Αντώνης Φώτσης γύρισε στην ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα μπασκετικά του γήπεδα.

Ο… ανανεωμένος 36άρης, «Μπάτμαν», άλλαξε ρουτίνα αλλά και… αριθμό και με το «6» στη φανέλα ηγήθηκε του Ηλυσιακού στη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Τυφώνα, για το Κύπελλο ΕΣΚΑ.

Η ομάδα του Φώτση επικράτησε με 66-58 του Τυφώνα, με τον πρώην «πράσινο» καλαθοσφαιριστή να σημειώνει 19 πόντους με 6/12 σουτ.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε φωτογραφίες από το ματς εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...