ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Όταν ο Νασιόπουλος “ξέρανε” το Αμβούργο (vid)

Μια ημέρα σαν σήμερα, πριν από 19 χρόνια, ο Γιώργος Νασιόπουλος άφησε... ξερό το Αμβούργο και ο Παναθηναϊκός έφυγε με -ακόμη ένα- μεγάλο «διπλό» από τη Γερμανία.

Όταν ο Νασιόπουλος

Μια γρήγορη ιστορική αναδρομή στις ευρωπαϊκές πορείες του Παναθηναϊκού θα αναδείξει την… εξαιρετική σχέση που είχαν «χτίσει» οι «πράσινοι» με τις γερμανικές ομάδες, ιδίως από τις αρχές του 21ου αιώνα και έπειτα.

Το «διπλό» στην έδρα της Σάλκε το 2001 (2-0) αλλά και το αντίστοιχο αποτέλεσμα στη Βρέμη το 2008 (3-0) έχουν την τιμητική τους στα εκάστοτε αφιερώματα, ωστόσο θα ήταν παράλογο να λησμονιέται το ματς του Αμβούργου, που προηγήθηκε χρονικά από τα δύο προαναφερθέντα.

Το ημερολόγιο έγραψε 26 Σεπτεμβρίου του 2000, όταν η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ταξίδεψε στο Αμβούργο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, κι αφού άντεξε την «ομοβροντία» των επιθέσεων στα «καρέ» του, βρήκε τρόπο να… πληγώσει τους γηπεδούχους, μέσω μιας ονειρικής αντεπίθεσης.

Στο 36ο λεπτό, ο Νασιόπουλος πήρε τη μπαλιά του Γκαλέτο, είπε… ευχαριστώ στον συμπαίκτη του και ξεκίνησε μια τρελή κούρσα η οποία κατέληξε στα δίχτυα των Γερμανών, αφού πρωτίστως είχε περάσει και τον Μπουτ!

Η πίεση στα «καρέ» του Χαλκιά συνεχίστηκε, αλλά η «πράσινη» άμυνα και ο Έλληνας γκολκίπερ δεν… επέτρεψαν την αλλαγή των ισχυόντων δεδομένων και έτσι, το 1-0 υπέρ του «τριφυλλιού» παρέμεινε μέχρι το τέλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...