ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

Εν αναμονή της επιτροπής σωτηρίας: Ποιο το πλάνο της

Μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο για την σωτηρία της ΠΑΕ, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου σε ρόλο επικεφαλής.

Εν αναμονή της επιτροπής σωτηρίας: Ποιο το πλάνο της

Αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα λάβει χώρα η σύσταση της επιτροπής σωτηρίας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία είχε ουσιαστικά… εξαγγελθεί μέσω της ανακοίνωσης αποχώρησης από τον Γιάννη Αλαφούζο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναμένεται να είναι ο «μπροστάρης» της νέας αυτής προσπάθειας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θα αναλάβει να έρθει σε επαφή με επιφανείς φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόροι, ώστε να αντιμετωπιστούν οι τρέχουσες οικονομικές ανάγκες του συλλόγου.

Ήδη, τα τελευταία εικοσιτετράωρα πραγματοποιούνται διαδοχικές συσκέψεις στην «πράσινη» ΠΑΕ, ούτως ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων που τρέχουν, όπως είναι οι διακανονισμοί που πρέπει να διευθετηθούν για να μην μπει ο Παναθηναϊκός υπό το καθεστώς επιτήρησης από την UEFA.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.