ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Μίλησε με τους αρχηγούς ο Ουζουνίδης

Οι τέσσερις αρχηγοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Μίλησε με τους αρχηγούς ο Ουζουνίδης

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Λούκας Βιγιαφάνιες, Ροντρίγκο Μολέδο και Γκιγιέρμο Μολίνς ζήτησαν να μιλήσουν με τον προπονητή τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και την πρόθεσή του να σταματήσει την περαιτέρω χρηματοδότηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δέχθηκε την τετράδα στο γραφείο του, στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης της ομάδας στο Κορωπί και έβαλε κάτω τα ζητήματα εξηγώντας τους την κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή και τη δεινό οικονομικό στάτους του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Εβρίτης τεχνικός ζήτησε με τη σειρά του από τους αρχηγούς να προσπαθήσουν ώστε να διατηρηθεί η ψυχραιμία και το κλίμα ενότητας στα αποδυτήρια, τονίζοντας ότι το πρώτο μέλημά του από εδώ και στο εξής θα είναι οι μισθοί των ποδοσφαιριστών αλλά και των υπαλλήλων, βάσει των όποιων εσόδων προκύψουν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.