ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απλήρωτοι πέντε μήνες οι προπονητές των Ακαδημιών

Ο Τάκης Φύσσας τους συνιστά να κάνουν υπομονή λόγω των προβλημάτων.

Απλήρωτοι πέντε μήνες οι προπονητές των Ακαδημιών

Παντού προβλήματα υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βλέπει πως τα… χειρότερα έρχονται. Η έλλειψη οικονομικών πόρων αναγκάζει ακόμα και ανθρώπους που δεν έχουν τα παχυλά συμβόλαια των παικτών να βρίσκονται απλήρωτοι εδώ και μήνες, με “θύματα” μεταξύ άλλων και τους προπονητές των Ακαδημιών του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στο τμήμα υποδομής των «πράσινων» υπάρχουν προπονητές που είναι απλήρωτοι τέσσερις και πέντε μήνες, με τον Τάκη Φύσσα πάντως να τους καλεί να δείξουν υπομονή και να πράξουν ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ο επικεφαλής του Ακαδημιών ενημέρωσε για την κατάσταση τονίζοντας πως οι δυσκολίες είναι πολλές και δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμών.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, όπως αναφέραμε και χθες, τόσο αυτοί όσο και υπάλληλοι της ΠΑΕ, που επίσης είναι απλήρωτοι, δείχνουν προς το παρόν αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή προκειμένου να μην μπει ο σύλλογος σε νέες περιπέτειες και να βρεθούν χρήματα κυρίως για τους παίκτες, ώστε να αποφευχθούν προσφυγές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...