ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι είπε ο Ουζουνίδης στους αρχηγούς στην χθεσινή συνάντηση

Οι ατάκες που έλαβαν χώρα στο χθεσινό τετ α τετ του Έλληνα τεχνικού με τους τέσσερις αρχηγούς του Παναθηναϊκού.

Τι είπε ο Ουζουνίδης στους αρχηγούς στην χθεσινή συνάντηση

Η κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσικό, την έντονη ανησυχία των παικτών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στον σύλλογο.

Για τον λόγο αυτό, έλαβαν δράση οι τέσσερις αρχηγοί των «πρασίνων» (Κουρμπέλης, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Μολίνς) ζητώντας συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, κάτι που συνέβη κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο Κορωπί.

Η τετράδα απηύθυνε την εξής ερώτηση στον Έλληνα τεχνικό: «Κόουτς, ακούμε ότι από εδώ και πέρα τα οικονομικά προβλήματα θα αυξηθούν, ότι θα μείνουμε απλήρωτοι μέχρι και ότι η ομάδα θα πέσει και θα διαλυθεί. Έφυγε και ο ιδιοκτήτης. Μπορείς να μας ενημερώσεις τι συμβαίνει;».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε με βάσει όσα γνωρίζει ο ίδιος, συνιστώντας ψυχραιμία από τους ποδοσφαιριστές του: «Η κατάσταση είναι δύσκολη το βλέπετε και εσείς. Δεν έχω να σας πω κάτι συγκεκριμένο, για το τι θα γίνει από δω και πέρα. Μόλις υπάρξει επίσημη ενημέρωση θα ενημερωθείτε και εσείς. Αυτό που θέλω από εσάς, όσο μπορείτε είναι να είστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι. Θα έχετε τη συμπαράσταση του κόσμου, που μας στηρίζει. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να υπάρχει ψυχραιμία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...