ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Επαφές με Σαραβάκο και Καραγκούνη για την επιτροπή σωτηρίας

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου συνεχίζει την προσπάθειά ενίσχυσης του ανθρωπίνου δυναμικού της επιτροπής σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό.

Επαφές με Σαραβάκο και Καραγκούνη για την επιτροπή σωτηρίας

Ο ρόλος του Βασίλη Κωνσταντίνου ως επικεφαλής στην επιτροπή αυτή, δεν είναι μόνο η εύρεση των απαραίτητων πόρων για την επιβίωση του συλλόγου (τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν), αλλά και η ενίσχυση της προσπάθειας με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» στο παρελθόν (πρόσφατο ή μη).

Για τον λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνου έχει απευθυνθεί στους Δημήτρη Σαραβάκο και Γιώργο Καραγκούνη, προκειμένου να τον πλαισιώσουν στην προσπάθεια που ανέλαβε να φέρει εις πέρας.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος έχει ενεργό ρόλο στον σύλλογο εδώ και καιρό, ενώ η περίπτωση του Καραγκούνη φαίνεται να παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς ναι μεν ο Κωνσταντίνου έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον «τυπάρα», ωστόσο μέχρι στιγμής φαντάζει δύσκολο να έρθουν σε συμφωνία, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο επικεφαλής της επιτροπής σωτηρίας έχει πραγματοποιήσει επαφές και με άλλους σημαίνοντες πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου, για την στελέχωση της επιτροπής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...