ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζει το όνειρο ο Μάικ Τζέιμς: Δείτε φωτογραφία από την παρουσίασή του στους Σανς (pic)

Επέλεξε ένα ασυνήθιστο νούμερο φανέλας και πόζαρε χαμογελαστός στην κάμερα, λαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, σχόλιο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ζει το όνειρο ο Μάικ Τζέιμς: Δείτε φωτογραφία από την παρουσίασή του στους Σανς (pic)

Πανευτυχής ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, υπογράφοντας το καλοκαίρι συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς.

Ο Αμερικανός πρώην «πράσινος» γκαρντ πόζαρε με τη νέα του φανέλα και έλαβε εκατοντάδες σχόλια υποστήριξης από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος του έστειλε emoji ευχόμενος να παραμείνει δυνατός και να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Mike James (@mrnatural_05)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...