ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προειδοποιητικό «καμπανάκι» για τον Παναθηναϊκό εν όψει ντέρμπι

Το παράδειγμα της ΑΕΚ και ο νέος κανονισμός ο οποίος θα φέρει... μπελάδες στον Παναθηναϊκό, αν... τριτώσει το κακό.

Προειδοποιητικό «καμπανάκι» για τον Παναθηναϊκό εν όψει ντέρμπι

Ο νέος κανονισμός που έχει τεθεί σε εφαρμογή από την τρέχουσα σεζόν δεν δίνει πολλά περιθώρια στις ομάδες οι οποίες καλούνται σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών τους, στις αναμετρήσεις της Super League.

Σε περίπτωση που ένας σύλλογος τιμωρηθεί τρεις φορές για τον λόγο αυτό, τότε κινδυνεύει με ποινές κεκλεισμένων των θυρών για μία ή δύο αγωνιστικές, όπως συνέβη με την ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φτάσει στο… όριο, καθώς έχει τιμωρηθεί δύο φορές (με πρόστιμο) για τη συμπεριφορά των οπαδών του τόσο στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όσο και για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα, κι αν το… κακό τριτώσει, τότε υπάρχει η πιθανότητα να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στην άδεια Λεωφόρο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχοντας ήδη δύο προειδοποιητικές ποινές στην «πλάτη» τους, οι «πράσινοι» έχουν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10) και εάν υπάρξει νέο κάλεσμα σε απολογία λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών (καπνογόνα κλπ), τότε ελοχεύει ο κίνδυνος για την διεξαγωγή του ντέρμπι «αιωνίων» δίχως τον κόσμο στο «Απ. Νικολαΐδης».

Παράλληλα, οι συνέπειες αγγίζουν και το οικονομικό σκέλος, καθώς σε μια εποχή που ο σύλλογος αναζητά έσοδα από κάθε διαθέσιμη πηγή, μια τέτοια τιμωρία θα περιόριζε ακόμη περισσότερο το ήδη δύσκολο έργο του. Για τον λόγο αυτό έγινε άλλωστε και η παραίνεση από τον Αντώνη Αντωνιάδη προς τους οπαδούς της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.