ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ντένμον: «Θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Μάρκους Ντένμον μίλησε στο panathinaikos24.gr για τη νέα του ομάδα, το που μπορεί ο ίδιος να βοηθήσει το «τριφύλλι» και πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι για τον ματς με τον Ολυμπιακό.

Ντένμον:  «Θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Οσα δήλωσε ο Αμερικανός στο Panathinaikos24.gr

Νέα ομάδα, νέα χώρα πως αισθάνεσαι που ανήκεις στον Παναθηναικό και που θα έχεις τη πρώτη σου χρονιά στην Ευρωλίγκα;

Είμαι ενθουσιασμένος! Είναι ακόμη νωρίς είχαμε μερικά φιλικά παιχνίδια πρέπει να κάνουμε αρκετή προετοιμασία και προπονήσεις. Μου αρέσει ο προπονητής και το επιτελείο του όπως και οι συμπαίκτες μου. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος για την ομάδα που έχουμε φέτος και εύχομαι να αρχίσουμε να «δένουμε» σαν σύνολο και να συνεχίσουμε τη προσπάθεια και με αρκετή δουλειά να γίνουμε καλύτεροι.

Πρώτη σου χρονιά στην Ευρωλίγκα και σε ένα μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, είσαι έτοιμος για αυτή τη πρόκληση;

Ναι το μόνο βέβαιο! Είμαι ανταγωνιστικός σαν παίκτης. Μου αρέσει να δουλεύω την τεχνική μου και δεν το βάζω κάτω στις προκλήσεις. Είναι αρκετά νωρίς για μένα, προσπαθώ να προσαρμοστώ στο ρόλο που μου έδωσε ο προπονητής και ότι μου ζητήσει θα το κάνω, αλλά μπορώ να δώσω λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Τι μπορείς να προσφέρεις στον Παναθηναϊκό;

Μπορώ να παίζω σε αρκετές θέσεις και αν χρειαστεί μπορώ να έχω το ρόλο του πλέι μέικερ ή να σκοράρω, ότι χρειαστούν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου είμαι έτοιμος να το κάνω.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χάσατε σε δύο παιχνίδια στο Γκομέλσκι Καπ, τι αλλαγές πρέπει να κάνετε αμυντικά και επιθετικά για να προετοιμαστείτε για το ματς με τον Ολυμπιακό;

Αυτά τα παιχνίδια είναι φιλικά. Σκοπός τους είναι να μάθουμε πως θα προσαρμοστούν οι παλιοί παίκτες με τους νέους  στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια κάναμε μερικά πράγματα σωστά και μερικά όχι. Δουλειά μας είναι να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις σε όσα δεν κάναμε σωστά και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι σε όσα είμαστε ήδη καλοί. Θα είμαστε έτοιμοι όμως για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ενώ δείχνατε πως είχατε τον έλεγχο σε μερικά φιλικά παιχνίδια, στο τέλος ερχόταν η ήττα τι συνέβη;

Ήταν καλά παιχνίδια για εμάς και σίγουρα ελέγχαμε τη ροή τους και είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη και στα δύο αυτά παιχνίδια. Δεν χρειάζεται όμως να πανικοβληθούμε ή να ανησυχούμε. Θα επικεντρωθούμε στα δυνατά και αδύναμα σημεία μας και θα διορθώσουμε τα λάθη μας στην παραμικρή τους λεπτομέρεια για να γίνουμε καλύτεροι. Γι αυτό είμαστε ομάδα. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε οποιοδήποτε αγώνα, οποιαδήποτε στιγμή. Αυτά τα παιχνίδια της preseason, μας βοηθούν να δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι στα επίσημα παιχνίδια είτε είναι με τον Ολυμπιακό είτε με τη Μπαρτσελόνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.