ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΠΑΟ στη Ρόδο ή στην Πάτρα;

Μαθαίνει τον αντίπαλό του σήμερα ο Παναθηναϊκός Superfoods.

ΠΑΟ στη Ρόδο ή στην Πάτρα;

Τα βλέμματα στραμμένα στην αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Προμηθέα έχουν στον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς από το ματς αυτό θα προκύψει ο αντίπαλος του «εξάστερου» στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι δύο ομάδες αναμετρούνται σήμερα στις 15:00 με τον νικητή να πέφτει πάνω στην ομάδα του Πασκουάλ, την οποία και θα αντιμετωπίσει στις 4 Οκτωβρίου, ως γηπεδούχος.

Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός θα μάθει εάν θα ταξιδέψει στην Ρόδο ή στην Πάτρα, προκειμένου να διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.