ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Σκέψεις για ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ

Οι «πράσινοι» φέρεται να επεξεργάζονται την προοπτική μετακόμισης στο ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Σκέψεις για ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ

Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε μια αρκετά «ζόρικη» εποχή όσον αφορά τα οικονομικά του και οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν κάθε πιθανή λύση για την τόνωση των ταμείων της ΠΑΕ.

Για τον λόγο αυτό φέρεται να επεξεργάζονται την προοπτική μετακόμισης στο Ολυμπιακό Στάδιο, για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10) και την ΑΕΚ (19/11) ούτως ώστε να ανοίξουν δρόμο για μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου που μεταφράζεται σε περισσότερα έσοδα από τα εισιτήρια.

Γενικά, στον Παναθηναϊκό έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη γενική χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου, όπως φανέρωσε μέσω των δηλώσεών του στο ραδιόφωνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου:  «…αν δούμε ότι ο κόσμος είναι πολύς να επεκταθούμε σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ. Η ομάδα ανήκει στον κόσμο της και αυτός θα την βγάλει από το αδιέξοδο. Αν μαζευτούν τόσοι πολλοί θα πάμε στο ΟΑΚΑ, όπου εκεί με ένα εισιτήριο που θα έχει τη δυνατότητα να το δώσει ο άλλος ή να βγάλουμε κάποια διαρκείας για τα υπόλοιπα ώστε ο Παναθηναϊκός να βγάλει τη χρονιά πουλώντας 25.000 διαρκείας».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την διοίκηση του Σταδίου, ενώ έχουν έρθει σε επαφή και με την ΑΕΚ, η οποία χρησιμοποιεί την εν λόγω έδρα, καθώς εάν πραγματοποιηθεί η προσωρινή μετακόμιση, η «Ένωση» θα πρέπει να συμμετάσχει στα λειτουργικά έξοδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.