ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτσι περιέγραψε τον Πασκουάλ ο Ντένμον

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τον Καταλανό και τον τρόπο με τον οποίο καθοδηγεί την ομάδα.

Έτσι περιέγραψε τον Πασκουάλ ο Ντένμον

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε ο Μάρκους Ντένμον για τον προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξήρε την ευθύτητα του χαρακτήρα του Καταλανού, την οποία και χαρακτήρισε ως το σημαντικότερο θετικό στοιχείο του, ενώ τόνισε και την… εμμονή του στις λεπτομέρειες.

«Το σημαντικότερο θετικό στοιχείο που έχει ο κόουτς σαν άνθρωπος είναι πως είναι ευθύς. Ό,τι έχει να σου πει, θα στο πει πρόσωπο με πρόσωπο, όπως ακριβώς είναι, χωρίς περιστροφές. Είναι κολλημένος με τη λεπτομέρεια και θέλει σε κάθε προπόνηση να δίνει έμφαση σε αυτές. Άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος, κόντρα στις μεγάλες ομάδες οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και δίνουν τη νίκη. Οπότε θα πρέπει να τις έχουμε δουλέψει πολύ καλά», ανέφερε ο Μάρκους Ντένμον.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.