ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποιοι «πράσινοι» κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Ποιοι «πράσινοι» κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες

Η έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε και για λίγες ημέρες ακολουθεί μια μίνι «παύση» λόγω  των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει δυναμική παρουσία στις διεθνείς αναμετρήσεις που ακολουθούν εντός εβδομάδος, έχοντας «στείλει» πέντε ποδοσφαιριστές τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης κλήθηκε στην αποστολή της «γαλανόλευκης» για τα ματς με την Κύπρο (7/10) και το Γιβραλτάρ (10/10), όπως και οι ΚότσαρηςΕυαγγέλου, οι οποίοι θα στελεχώσουν την Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με τη Μολδαβία (5/10) και το Σαν Μαρίνο (10/10).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, σταθερά στην αποστολή των Φινλανδών, ίσως και στην ενδεκάδα, θα βρίσκεται ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος θα βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στα παιχνίδια με την Κροατία (6/10) και την Τουρκία (9/10), ενώ την παρουσία του θα δηλώσει και ο Γιακούμπα Σιλά, με τον captain του Μάλι να καλείται για το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού (6/10).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.