ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σίνγκλετον: «Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα φέτος»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο panathinaikos24.gr για τους στόχους της ομάδας, που ενισχύθηκε ο Παναθηναϊκός Superfoods, αλλά και για το πλεονέκτημα του «τριφυλλιού», στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σίνγκλετον: «Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα φέτος»

Για τον Κρις Σίνγκλετον, ο στόχος που πρέπει να τίθεται κάθε χρόνο περιλαμβάνει και τα τρία διαθέσιμα τρόπαια. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ανέφερε στο Panathinaikos24.gr ότι η φετινή βερσιόν της ομάδας είναι καλύτερη από πέρσι και διαθέτει περισσότερο βάθος, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να διορθώσει το ζήτημα της ελλιπούς συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Aναλυτικά, οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ:

Νέα χρονιά, ίδιοι στόχοι, πέρσι κάνατε το νταμπλ, φέτος; Για μένα ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να βγαίνω στο παρκέ και να ολοκληρώνω τη χρονιά με στόχο τα τρία τρόπαια. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωλίγκα. Αυτοί ήταν και είναι οι στόχοι μου, θέλω να κερδίσουμε τα πάντα φέτος. Γιατί όχι; Όταν ρώτησαν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ αν θα είναι ο MVP του NBA είπε γιατί όχι; Και είδες τι χρονιά είχε. Τι άλλαξε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού φέτος; Έχουμε περισσότερο βάθος. Έχουμε πληρότητα σε κάθε θέση φέτος. Πέρσι δεν ήμασταν τόσο δυνατοί στη θέση «3» αλλά φέτος είμαστε καλύτεροι και έχουμε βάθος στο ρόστερ στη front line σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα τραυματισμού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόουτς Πασκουάλ έκανε πολύ καλή δουλειά στο να ενισχύσει την ομάδα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και νέους και «πεινασμένους» αθλητές. Είμαστε περισσότερο αθλητική ομάδα από πέρσι. Από τη πρώτη ημέρα εξήγησα στους νέους παίκτες τι εστί Ευρωλίγκα. Μπορεί να σου κάνουν φάουλ αλλά να μην στο δώσουν, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις όμως.

Εμείς που έχουμε εμπειρία από την Ευρωλίγκα πρέπει να βοηθήσουμε τους rookies στη διοργάνωση, να προσαρμοστούν στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Να τους υποστηρίξουμε και να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση. Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά.

Η σεζόν ξεκινά με ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο άδειο ΣΕΦ, θα είναι πλεονέκτημα για την ομάδα η έλλειψη φιλάθλων;

Έχουμε το πλεονέκτημα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι πως δεν θα έχουν τους φιλάθλους τους στις κερκίδες. Θα είναι σαν ένα παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι.

Χάσατε στο τέλος σε φιλικά παιχνίδια που φάνηκε να ελέγχατε, τι συνέβη;

Είναι λίγο διαφορετικό φέτος από πέρσι. Χάσαμε παιχνίδια που είχαμε τον έλεγχο τους για 35 λεπτά του αγώνα. Πρέπει να δουλέψουμε το τελείωμα στο παιχνίδι μας και να κρατάμε το προβάδισμα έως το τέλος. Δεν κάναμε σωστές κινήσεις σαν ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια όμως αυτό θα αλλάξει γιατί φαίνεται πόσο καλή ομάδα είμαστε. Έχουμε ταλέντο και εμπειρία στο ρόστερ μας. Πρέπει απλά να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τέλος του κάθε παιχνιδιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...