ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ

Τα δεδομένα για την πιθανότητα μετακόμισης στο ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι

Οι «πράσινοι» επεξεργάζονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν στο ΟΑΚΑ τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ποιες οι δυσκολίες του εγχειρήματος.

Τα δεδομένα για την πιθανότητα μετακόμισης στο ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι

Η κινητοποίηση των φίλων του Παναθηναϊκού για το Σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία απέφερε στα ταμεία της ΠΑΕ το ποσό των 106.000 ευρώ από τα εισιτήρια, οδηγεί τους ανθρώπους του συλλόγου να εξετάζουν το ενδεχόμενο μετακόμισης της ομάδας στο ΟΑΚΑ για τα δύο επικείμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Έχοντας εικόνα από την μαζική προσέλευση του κόσμου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, μεταφέροντας την έδρα, τουλάχιστον στα ντέρμπι, σε ένα γήπεδο με σχεδόν πενταπλάσια χωρητικότητα από τη Λεωφόρο.

Ωστόσο, το ζήτημα αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι «πράσινοι» θα πρέπει να έρθουν σε επαφή και να βρουν τη χρυσή τομή τόσο με την Πολιτεία και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, όσο και με την ΑΕΚ, η οποία χρησιμοποιεί ως έδρα της το εν λόγω στάδιο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» εξετάζουν το όλο θέμα με τη δέουσα προσοχή, καθώς θέλουν να είναι σίγουροι για την επιτυχία του εγχειρήματος, καθώς στο ενδεχόμενο μετακόμισης της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η μαζική προσέλευση του κόσμου, διότι το κόστος λειτουργίας του γηπέδου είναι μεγάλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.