ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συναντήθηκαν με Κωνσταντίνου οι παλαίμαχοι: Τι πρότειναν στον πρόεδρο της ΠΑΕ

Αντιπροσωπεία παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» συναντήθηκε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Τι πρότειναν στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συναντήθηκαν με Κωνσταντίνου οι παλαίμαχοι: Τι πρότειναν στον πρόεδρο της ΠΑΕ

Το μεσημέρι της Τρίτης (3/10), αντιπροσωπεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού (Δομάζος, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Ροκίδης) συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και τον γενικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Ο λόγος της επαφής αυτής ήταν η μεταφορά της πρότασης των παλιών «αστέρων» του συλλόγου για την σωτηρία της ομάδας, που αφορά την έκδοση και προπώληση εισιτηρίων διαρκείας με τριετή ισχύ, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν άμεσα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Ωστόσο, η πρόταση αυτή προϋποθέτει τη μετακόμιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή διακίνηση εισιτηρίων. Ζήτημα που μόνο εύκολο δεν είναι σε πρώτη φάση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, οι Κωνσταντίνου και Τουμαζάτος δεσμεύτηκαν να εξετάσουν διεξοδικά την πρόταση των παλαιμάχων και να διατηρήσουν επαφή μαζί τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...