ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ Δ.Σ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποφασίζει για ΟΑΚΑ: Ποιες οι αρχικές σκέψεις, τι προτιμά ο Ουζουνίδης

Στο σημερινό, έκτακτο, Δ.Σ της ΠΑΕ θα τεθεί το ζήτημα της μετακόμισης στο ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι. Ποιες οι σκέψεις των «πρασίνων» αλλά και η προτίμηση του Ουζουνίδη.

Αποφασίζει για ΟΑΚΑ: Ποιες οι αρχικές σκέψεις, τι προτιμά ο Ουζουνίδης

Η συσπείρωση του κόσμου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε το έναυσμα για σκέψεις μετακόμισης στο ΟΑΚΑ, τουλάχιστον για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10).

Το ζήτημα αυτό αναμένεται να αναλυθεί λεπτομερώς στο σημερινό, έκτακτο, Δ.Σ της ΠΑΕ. Οι «πράσινοι» θα ζυγίσουν τα «υπέρ» και τα «κατά» της ενδεχόμενης μεταφοράς έδρας για το ντέρμπι, έχοντας ωστόσο κατά νου και τις δυσκολίες που αναμένεται να εμφανιστούν εφ’ όσον η σκέψη μεταφερθεί σε πράξη.

Αφ’ ενός, το εμπόδιο που φέρεται να ορθώνεται έχει να κάνει με το κόστος χρήσης του γηπέδου. Τα λειτουργικά έξοδα στην Καλογρέζα είναι μεγάλα και για να καλυφθούν θα πρέπει να κοπούν πάνω από 30.000 εισιτήρια, ώστε στο τέλος να μείνει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ και εν τέλει να αποφέρει καρπούς η όλη κίνηση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να προτιμά την παραμονή της ομάδας στη Λεωφόρο. Ο Εβρίτης τεχνικός υπολογίζει αρκετά στη δύναμη της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού» που ως τώρα έχει βγάλει (αγωνιστικά) ασπροπρόσωπη την ομάδα, η οποία έχει εννέα μήνες να δεχθεί γκολ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Μπορεί ο Εβρίτης τεχνικός να «ψηφίζει» Λεωφόρο, ωστόσο το όλο θέμα θα κριθεί στον κύριο και σημαντικότερο παράγοντα, δηλαδή τα έσοδα. Εάν διαπιστωθεί και υπάρξουν διαβεβαιώσεις (μέσω της ανταπόκρισης από τον κόσμο) ότι θα υπάρξει ουσιαστική βοήθεια στα ταμεία μέσω της μετακόμισης, τότε θα γίνουν προσπάθειες ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...