ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμάρας: «Ναι, είμαι αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό»

Ο Αριστείδης Καμάρας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Τύπο.

Καμάρας: «Ναι, είμαι αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό»

Ο Αριστείδης Καμάρας κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια ώστε να ξεπεράσει ο σύλλογος τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα, καλώντας τους ιθύνοντες και τον κόσμο σε συσπείρωση και όχι σε κυνήγι για την απόδοση ευθυνών.

Παράλληλα, εξαπέλυσε «βέλη» κατά του Αντρέα Στραματσόνι και της διαχείρισης του Ιταλού, τον καιρό που βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αριστείδη Καμάρα στη «Real News»:

«Το πρώτο στην παρούσα φάση είναι να είμαστε μετρημένοι, προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Να αποκτήσουμε πλήρη γνώση του προβλήματος όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε και πονάμε και μετά να επιχειρήσουμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας. Ο Παναθηναϊκός διέρχεται βαθιά κρίση και δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι κινδυνεύει σοβαρά. Προ μερικών ετών, η Παναθηναϊκή Συμμαχία και ο Γιάννης Αλαφούζος προσωπικά απέτρεψαν το Πρωτοδικείο. Έβαλε αρκετά χρήματα ο πρόεδρος, όμως πλέον κατέστησε σαφές ότι σταματά και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Δεν είναι η στιγμή για απόδοση ευθυνών, αλλά για συσπείρωση και δράσεις. Η ιστορία είναι που θα κρίνει τους φταίχτες, δεν ήρθε η ώρα, το ξαναλέω.

«Ο κόσμος και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στον τεράστιο σύλλογο, όμως από μόνοι δεν φθάνουν. Προφανώς όσοι έχουν και μπορούν θα πρέπει να το κάνουν. Το εγχείρημα σε λίγο θα είναι πολύ δύσκολο, είναι ήδη δύσκολο, αφού μέσα δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα στοιχειώδη. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα είναι ίσως μια ανάσα, όχι όμως η βιώσιμη λύση που απαιτείται. Έχουν γίνει εγκλήματα στο παρελθόν, ο Στραματσόνι μόνο καταστροφή προκάλεσε, ζημιά ανεπανόρθωτη. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ευτύχημα που στη συγκεκριμένη συγκυρία στο τιμόνι της ομάδας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ένας καθ’ όλα ικανός και ψύχραιμος προπονητής και άνθρωπος. Μαζί του οι παίκτες φιλτράρουν την αγωνία τους και παίρνουν θάρρος για να παλέψουν όλοι μαζί.

«Έχει φτάσει σε ένα σημείο ο σύλλογος που δεν έχει παραπέρα και που η συμπαράσταση του κόσμου μοιάζει παραπάνω από επιτακτική. Δεν περισσεύει κανείς. Να επαναληφθούν οι συζητήσεις με όσους έχουν δύναμη και επιφάνεια. Δεν αρκούν μια με δύο συναντήσεις για να βρεθεί άκρη, ειδικά από τη στιγμή που και υπάρχει διάθεση και αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Είναι κρίμα να στερήσουμε από μια ομάδα με ταλέντο και ψυχή τη δυνατότητα να διεκδικήσει μέχρι τέλους του εγχώριους τίτλους. Όσο για τα χρήματα που απαιτούνται άμεσα, συγχωρέστε με, δεν είμαι βέβαιος ότι έχω καταλάβει πόσα ακριβώς είναι, ωστόσο αποτελεί μεγάλη ανάγκη να αποσαφηνιστεί η έκταση του προβλήματος. Για να δαμάσεις ένα ζώο, πρέπει να ξέρεις τις δυνάμεις του και ο οικονομικός βραχνάς είναι ακριβώς το άγριο ζώο που πλήττει καίρια την ομάδα. Αν –παρ’ όλα αυτά- με ρωτάτε αν είμαι αισιόδοξος, θα σας εκπλήξω. Είμαι! Δεν γίνεται σύλλογος του μεγέθους αυτού να πάει στα αζήτητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.